Kollektieve klanten

 

Kontente Kollektieve klanten, voor minder dan dat gaan wij niet! Benieuwd wat wij het laatste jaar hebben uitgestoken? Grasduin gerust tussen enkele van onze klanten.

 
 
 
 
 
Eco Technics-18.jpg
 
 

Eco Technics

 

Na tien jaar was het tijd voor een re-branding voor dit bedrijf uit Brecht.

Met een modern en fris logo, een nieuwe website, gloednieuwe Facebookpagina en een huisstijl die nu van ver te herkennen kunnen ze er weer een hele tijd tegen aan.

 
 
 
 
 
 
Arty Pictures-8.jpg
 
 

Roelants decorations

 

Een knap staaltje vakwerk is waar Gilles uit Grobbendonk in uitblinkt!

De website moest dat daarom ook zijn, voor minder gingen we niet. Gooi daar nog wat knappe foto’s bij en Roelants Decorations komt vanaf nu zeer professioneel naar buiten!

 
 
 
 
 
 
Praktijk Margo Rossen-8.jpg
 
 

Margo Rossen

 

Een van onze eerste klanten, en wat voor eentje!

Margo haar zaak kreeg een volledige restyling en onderging een ware metamorfose. Een sterk logo, duidelijke website, sprekende foto's en social media die knallen.

 
 
 
 
 
 
arty pictures-53.jpg
 
 

Plantrent

 

Een folder om mee uit te pakken op beurzen en eentje om klanten mee omver te blazen,

Plantrent klopte bij Het Kollektief aan voor meer zichtbaarheid en kreeg die ook! En dat hun prachtige exemplaren van planten ook regelmatig op de foto mogen, daar bestaat ook geen twijfel over.

 
 
 
 
 
 
NIS-44-2.jpg
 
 

Nis hout & interieur

 

Lander uit Loenhout werkte al eventjes voor zichzelf toen het tijd werd voor een nieuwe wind. Vriendin Sien ging mee in de zaak en stuurde aan op een frisse, nieuwe start.

Bondgenoot Het Kollektief werd aan het werk gezet en samen scoorden we op verschillende vlakken mooie successen: zeer strakke website en bijhorend logo, foto's en social media kanalen die er uit springen!

 
 
 
 
 
 
Boerenijsje-18.jpg
 
 

Het boerenijsje

 

De drie zussen van Het Boerenijsje werken elke dag kei hard om hun zaak op de kaart te zetten. Heerlijk ijs draaien kunnen wij niet, maar van jezelf zichtbaar maken hebben we gelukkig wel coupe gegeten ;-)

Een gebruiksvriendelijke website die ook voor Het Boerenijsje een pak gemakkelijker werkt, het logo in een nieuwe jasje, een blog die duizenden lezers bereikt en menuboeken die je doen watertanden.

 
 
 
 
 
 
j-verrijckt-archeologie-advies1.jpg
 
 

Jeroen Verrijckt

 

Een archeoloog, wat waren we blij dat die kwam aankloppen! Een uitdaging die we graag aan gingen. J. Verrijckt Archeologie & Advies startte zijn bedrijf met een professionele website en een bijpassend zakelijk logo.

 

Jeroen liet ons ondertussen weten dat hij sinds de lancering geen moment meer heeft stilgezeten!

 
 
 
 
 
 
ASGH Arty Pictures-27.jpg
 
 

ASGH

 

Hans uit Zandhoven wilde zijn zaak naar een volgend niveau tillen en kreeg daarbij Kollektieve hulp.

Zijn logo staken we in een nieuw kleedje en de website is nu een moderne parel met vlotte teksten. Een daguitstapje met Stijn zorgde er voor dat alles aangekleed werd met heerlijke foto's.