De Kollektievers

 

 

Inge

 
 
inge.jpg
 
 

grafische vormgeving

Inge is ons grafisch talent. Een betrokken, hands-on rock & roll madam die naadloos aanvoelt welke kant jij op wil met je huisstijl. Dat ze binnen Het Kollektief ook nog eens de organisatorische touwtjes strak houdt, daar kunnen wij alleen maar dankbaar voor zijn!

Ons advies? Laat je lezen door Inge! Geef haar eventjes de tijd om in je hart en in je zaak te kruipen en je krijgt een creatief concept en een strak design in de plaats. Inge vertaalt jouw visie en missie in een boodschap die knalt.

Wat kan Inge voor jou betekenen?

  •  Ontwerp logo
  • Uitwerken huisstijl
  • Ontwerp visitekaartjes, flyer, folder, brochure, …
  • Vormgeven van creatieve campagnes
Inge_lang.png
 

 

Nies

 
 
nies.jpg
 
 

Social media

Ze hoort het niet altijd graag, maar ons Nies en haar smartphone: dat zijn dikke vrienden! Social media niet je dada? Say no more! Nies lééft voor Instagram & Facebook en goochelt met woorden en statussen alsof het niks is.

En dat wil ze voor jou ook doen: zorgen dat je er uit springt en dat je zaak opvalt online. Geen eenheidsworst maar toffe campagnes, originele acties en social media kanalen die helemaal als jezelf voelen!

Nies is er trouwens eentje van de frisse ideeën, ze komt constant met iets nieuw en is op de hoogte van de laatste trends. Probeer dat als Kollektief maar eens bij te houden

Wat kan Nies voor jou betekenen?

Nies_lang1.png
 

 

Stijn

 
 
stijn.jpg
 
 

Fotografie & Webdesign

Stijn heeft oog voor wat mooi is. Hij weet de juiste sfeer en boodschap perfect weer te geven met zijn fantastische foto’s. Al eens rondgekeken op onze website? Then you know what we mean!

Personal branding, het is hot! En dat is niet voor niks. Naar buiten komen met je zaak, daar hoort ook jezelf bij. Foto’s helpen je om jouw verhaal krachtig en authentiek naar buiten te brengen.

Een strakke to-the-point website erbij en patat! Je online zichtbaarheid is in één klap ontzettend vergroot. Laat die klanten nu maar komen.

Wat kan Stijn voor jou betekenen?

  • Foto’s van jouw zaak en jezelf/je team

  • Dronebeelden

  • Ontwerp website

  • Video: bedrijfsfilm, social video, timelapse, …

 

het kollektief stijn