De Kollektievers

 

 
 

inge

grafische vormgeving

Inge is ons grafisch talent. Een betrokken, hands-on rock & roll madam die naadloos aanvoelt welke kant jij op wil met je huisstijl. Dat ze binnen Het Kollektief ook nog eens de organisatorische touwtjes strak houdt, daar kunnen wij alleen maar dankbaar voor zijn!

Ons advies? Laat je lezen door Inge! Geef haar eventjes de tijd om in je hart en in je zaak te kruipen en je krijgt een creatief concept en een strak design in de plaats. Inge vertaalt jouw visie en missie in een boodschap die knalt.

Wat kan Inge voor jou betekenen?

 • Ontwerp logo

 • Uitwerken huisstijl

 • Ontwerp visitekaartjes, flyer, folder, brochure, …

 • Vormgeven van creatieve campagnes

Inge_lang.png
 

 
 

Nies

Social media

Ze hoort het niet altijd graag, maar ons Nies en haar smartphone: dat zijn dikke vrienden! Social media niet je dada? Say no more! Nies lééft voor Instagram & Facebook en goochelt met woorden en statussen alsof het niks is.

En dat wil ze voor jou ook doen: zorgen dat je er uit springt en dat je zaak opvalt online. Geen eenheidsworst maar toffe campagnes, originele acties en social media kanalen die helemaal als jezelf voelen!

Nies is er trouwens eentje van de frisse ideeën, ze komt constant met iets nieuw en is op de hoogte van de laatste trends. Probeer dat als Kollektief maar eens bij te houden

Wat kan Nies voor jou betekenen?

 • Workshop Facebook of Instagram

 • Coaching social media op maat

 • Maatwerk: van een brainstormsessie tot live reporting

Nies_lang1.png
 

 
 

Stijn

Fotografie & Webdesign

Stijn heeft oog voor wat mooi is. Hij weet de juiste sfeer en boodschap perfect weer te geven met zijn fantastische foto’s. Al eens rondgekeken op onze website? Then you know what we mean!

Personal branding, het is hot! En dat is niet voor niks. Naar buiten komen met je zaak, daar hoort ook jezelf bij. Foto’s helpen je om jouw verhaal krachtig en authentiek naar buiten te brengen.

Een strakke to-the-point website erbij en patat! Je online zichtbaarheid is in één klap ontzettend vergroot. Laat die klanten nu maar komen.

Wat kan Stijn voor jou betekenen?

 • Foto’s van jouw zaak en jezelf/je team

 • Dronebeelden

 • Ontwerp website

 • Video: bedrijfsfilm, social video, timelapse, …

 

het kollektief stijn
 

 

 Kollektieve Kompagnons

 

Onze Kollektieve Kompagnons werden zorgvuldig geselecteerd om ons bij te staan met raad en daad. Straffe vakmannen en -madammen met een visie die perfect aansluit bij de onze:
’t Moet goed zijn, ’t mag gek zijn en ’t zal zeker de moeite zijn!
Hun missie? Het Kollektief en haar Klanten een deskundig handje helpen.
Hun kracht? Sterk werk leveren, dankzij bergen enthousiasme en een gezonde dosis je-ne-sais-kwa.

 
Laurann.png

 Laurann

Online marketing

Meten is weten! En onze Kollektieve Kompagnon Laurann, die weet graag véél. Daarom richtte zij Advertised by Laurann op. Laurann spreekt vloeiend Googliaans en ziet het leven als één advertentie: door te focussen op online advertisement, zorgt zij op héél korte termijn voor de straffe resultaten die jij zoekt.

Meer fans? Meer likes? Meer bezoekers – online en in jouw zaak?
Komt helemaal in orde, dankzij een gepersonaliseerde online campagne.

‘Is dat dan niet duur?’Absoluut niet! Wie slim adverteert, bespaart zelfs heel wat.
Met een minimum aan budget, haalt ons Laurann het maximum aan resultaat!
Laurann AD your service!

Wat kan Laurann voor jou betekenen?

 • Online adverteren (social media & Google)

 • Workshop online adverteren (coming soon!)

 • Social media beheer

 
Bram_uitgeknipt.png

Bram

Copywriting

Kollektieve Kompagnon Bram is altijd al zot geweest van taal. Deze copywriter startte met ‘Korrekt’ om zich los te laten op de schrijfsels van het Kollektief. En schrijfsels, da’s zijn ding. Met een pen vol goesting en een kop vol creativiteit zorgt hij voor teksten die er uitspringen. Teksten met ballen die ook jou kunnen helpen om met jouw bedrijf naar buiten te komen!

Bram is klaar voor jouw verhaal. Klaar om jouw verhaal in te pakken en aan te kleden. Krachtig, to the point en liefst met een serieuze hoek af. Want een straf verhaal mag straf verteld worden!

Wat kan Bram voor jou betekenen?

 • Schrijven van teksten voor jouw website en andere schrijfsels

 • Eindredactie

 • Persoonlijke begeleiding van jouw schrijfproces